Maium Rainwear

Maium is de 2-in-1 jas van gerecyclede PET flessen. Regenjas en poncho in één. Ideaal voor mannen en vrouwen. De multifunctionele regenjas van Maium ziet er niet alleen hip uit, maar is ook nog eens multifunctioneel en doet wat hij beloofd. Eindelijk kun je er goed uitzien in een regenjas! Wat voor weer het ook is.

Shop de toffe regenjas bij The Blind Spot

Bij The Blind Spot shop je de Maium Original. Verkrijgbaar in mt XS t/m XL. Ook dit seizoen hebben we weer alle kleuren in de collectie. De toffe regenjas is door zowel dames als heren te dragen. Handig om te weten, dachten wij. Oh, wees er wel snel bij, want de ervaring leert dat deze regenjassen snel uitverkocht zijn.

Nieuw in de collectie: De Maium Original Sunset Yellow

Wat maakt de MAIUM regenjas zo handig?

Deze toffe jas houdt je in ieder geval droog tijdens een fikse regenbui. Dat is op zich al heel erg fijn, want bijna niemand gaat graag naar buiten in de regen. En vaak al helemaal niet op de fiets.

Gelukkig lost het hippe regenkleding merk dat nu voor je op. Want in een handomdraai verander je deze jas in een hele handige poncho. Je ritst de zijkanten van de jas open en vouwt de jas over de stuur van je fiets. Vervolgens steek je je handen door de daarvoor bestemde steekvakken en pakt je stuur vast. Ready to go! Niet alleen je broek, maar zelfs je handen blijven droog.

Waarom is deze jas duurzaam en goed gemaakt?

Maium regenjassen worden ontworpen in Amsterdam en gemaakt van 100% gerecycled polyester en PET flessen, oftewel wegwerp plastic. Binnen het productieproces werken zij volgens strenge regels om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Daarnaast dragen ze het OEKO-tex keurmerk en worden gecontroleerd door het BSCI. Het BSCI heeft onder andere als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

   

Deze prachtige Maium Original Dark Grey is een nieuwe kleur in collectie

Last but not least..

De Maium regenjas is ontstaan door de dagelijkse stress door de regen, staat Maium voor stijl, kwaliteit en gemak. Mooie ready-to-wear kleding met uniek, tijdloos design. Kwaliteit in productie en innovatie, terwijl jij droog blijft, zowel te voet als op de fiets. Voor hem en voor haar!

Je koopt de regenjas van Maium bij The Blind Spot in diverse  trendy kleuren. Bekijk alle jassen hier.

Enjoy the rain!