Maium Rainwear

Maium is de 2-in-1 jas van gerecyclede PET flessen. Regenjas en poncho in één. Verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Ideaal voor mannen en vrouwen. De multifunctionele regenjas van Maium ziet er niet alleen hip uit, maar is ook nog eens multifunctioneel en doet wat hij belooft. Eindelijk kun je er goed uitzien in een regenjas! Wat voor weer het ook is. Ook dit seizoen koop je je nieuwe regenjas in diverse kleuren en stijlen bij The Blind Spot! 

Shop de toffe regenjas bij The Blind Spot

Al vanaf het begin (2018) verkopen we dit duurzame en trendy regenjassen merk in onze webshop. Bij The Blind Spot shop je de Maium Original, de Puffer, de Mac en de Poncho. Verkrijgbaar in mt XXS t/m XL. Ook dit seizoen hebben we weer alle kleuren in de collectie. De toffe regenjassen zijn door zowel dames als heren te dragen. Handig om te weten, dachten wij. Elk seizoen worden de nieuwe kleuren designs in een beperkte oplage geproduceerd om overproductie tegen te gaan. Een hartstikke duurzame visie :-).

 

Wat maakt de MAIUM regenjas zo handig?

Deze toffe jas houdt je in ieder geval droog tijdens een fikse regenbui. Dat is op zich al heel erg fijn, want bijna niemand gaat graag naar buiten in de regen. De jassen zijn ontwikkeld door echte regen experts die ook veel en vaak op de fiets het land doorkruizen. Op weg naar werk, om een boodschap. Niks is zo fijn als een droog pak onder een goede regenjas.

Gelukkig lost het hippe regenkleding merk dat nu voor je op. Want in een handomdraai verander je deze jas in een hele handige poncho. Je ritst de zijkanten van de jas open en vouwt de jas over de stuur van je fiets. Vervolgens steek je je handen door de daarvoor bestemde steekvakken en pakt je stuur vast. Ready to go! Niet alleen je broek, maar zelfs je handen blijven droog.

maium-maium-regenjas-original

Waarom is deze jas duurzaam en goed gemaakt?

Maium regenjassen worden ontworpen in Amsterdam en gemaakt van 100% gerecycled polyester, waaronder PET flessen, oftewel wegwerp plastic. Elke jas bevat een label waarop staat hoeveel PET flessen er verwerkt zitten in iedere regenjas. Binnen het productieproces werken zij volgens strenge regels om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Daarnaast dragen ze het OEKO-tex keurmerk en worden gecontroleerd door het BSCI. Het BSCI heeft onder andere als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

   

Last but not least..

De Maium regenjas is ontstaan door de dagelijkse stress door de regen, staat Maium voor stijl, kwaliteit en gemak. Mooie ready-to-wear regenkleding met uniek, tijdloos design. Kwaliteit in productie en innovatie, terwijl jij droog blijft, zowel te voet als op de fiets. Voor hem en voor haar. 

Je koopt de regenjas van Maium bij The Blind Spot in diverse trendy kleuren en stijlen. 

Bekijk alle jassen hier.

Enjoy the rain!