VEJA Sneakers

VEJA Sneakers

Veja dames sneakers koop je bij The Blind Spot! De sneaker is  eigenlijk niet langer weg te denken uit je garderobe. Met Veja heb je een stylish sneaker in huis en ook nog eens een hele duurzame sneaker.

In Porto Alegre, Brazilië worden de sneakers geproduceerd. En dat allemaal duurzaam en eerlijk. De zolen zijn van wild rubber wat geoogst en geteeld wordt door lokale boeren uit het Amazone gebied. De Veja sneakers zijn een schoolvoorbeeld onder de duurzame sneakers en horen niet voor niets in de collectie van The Blind Spot.

Alchemist

Alchemist

Duurzaam & Vrouwelijk

Alchemist Fashion is goedgemaakte kleding met een vrouwelijke look & feel. Alles wordt eerlijk gemaakt in Portugal met natuurlijke duurzame materialen. Het mooiste van twee werelden komt terug in de collectie van Alchemist.

New In

Join The Blind Spot & ontvang € 7,50 korting!

 

Duurzame kleding online kopen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting op je eerste aankoop!

The Blind Spot is de online shopping ervaring voor alle duurzame kleding. Al tijden op zoek naar eerlijke & duurzame damesmode? Bij The Blind Spot bieden we een collectie duurzame kleding aan die niet alleen eerlijk & duurzaam is, maar ook nog eens stylish & comfy. Het beste van twee werelden komt hier samen! Zonder in te leveren op jouw stijl en smaak.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Mini Sale

Loading...
Menu
Account