Summer in the city: Blind Spot Looks 2019

Summer in the city: Blind Spot Looks 2019

Summer in the city: Blind Spot Looks 2019

Soms kan het lastig zijn om looks te maken, wanneer je online shopt. Bij The Blind Spot realiseren we ons dat als geen ander en helpen we je graag op weg. Vanaf zul je deze mooie en fijne looks regelmatig voorbij zien komen in de Weekly van onze webshop.

In deze blog vind je de allereerste ‘ready-t0-shop’ look die ook nog eens allemaal duurzaam is. Een echte slow fashion look van dit zomerseizoen. En omdat veel items uit onze shop zodanig zijn ingekocht dat je ze het volgende seizoen en het seizoen daarna nog lekker door kunt dragen. Daar houden we namelijk enorm veel van; tijdloze items die jarenlang mee gaan!

Summer in the city look No. 1:

Fotografie: Carel Online / Model: Emma van Rumste / Styling: Chantoile.nl

De eerste look is een stijlvolle en comfortabele look bestaande uit de volgende Blind Spot items:

Met deze fijne look kun je alle kanten op. Goed om te dragen voor een dagje op kantoor, maar ook prima voor in je vrije tijd. Verwissel de shopper met een sjieke schoudertas, zoals deze van Ms. Bay bijvoorbeeld.

disc-necklace-silver-peopletree

Mooie DISC ketting in zilver

Esther_print_shopper_peopletree

Esther Print shopper van biokatoen & Slip-ons van ecologisch leer

Double circle oorbellen in zilver

Over The Blind Spot

Waar wij voor staan

The Blind Spot gelooft in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het feit dat jouw kleding gemaakt wordt door andere mensen. Mensen zoals jij en ik. Het enige verschil is dat zij werkzaam zijn in barre omstandigheden. Misschien weten we dat wel, maar we kiezen massaal voor onze ‘blind spot’.

Wij geloven in een wereld waarin het allemaal normaal is om eerlijke prijzen te betalen voor duurzame producten. Een wereld waarbij de makers, ver weg of dichtbij eerlijk beloond worden voor het maken van onze producten. En daarom verkopen we bij The Blind Spot alleen fair en sustainable fashion. Oftewel eerlijk en duurzaam geproduceerde kleding en accessoires.

Loading Facebook Comments ...
Loading...
Menu
Account