Matt & Nat

Het Canadese tassenmerk Matt & Nat kun je sinds kort bij The Blind Spot kopen. De vegan tassen van dit mooie duurzame merk zijn al enige tijd niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Ook in ons land heeft Matt & Nat inmiddels redelijk wat bekendheid opgebouwd. Sinds de oprichting van het merk in 1995 wordt er tijdens de productie van de producten rekening gehouden met dier, mens en milieu.

Vanaf het begin werd er al gekozen voor vegan materialen; iets wat in die tijd nog erg ongebruikelijk was. Daarnaast zijn de tassen en andere accessoires ook nog eens erg stijlvol én gaan ze lang mee.

100% Vegan

Het fijne aan dit merk is dat zij 100% vegan zijn. Er wordt niet gewerkt met leer, bont, wol, zijde of andere dierlijke ingrediënten. Voor de ontwerper van dit label is dit een bewuste keuze geweest. Hij leeft zelf al jaren als vegan en heeft dit merk vanuit zijn levenswijze opgezet. In plaats van dierlijke producten wordt er daarom gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecyclede flessen, gerecycled nylon, kurk en rubber. Alle tassen zijn PETA-approved en dragen dan ook het PETA-keurmerk.

Niet de standaard accessoires

Matt & Nat tassen zijn duurzaam en vegan, maar hebben zeker geen hoog ‘geiten-wollen-sokken’ gehalte, want ze zijn juist heel trendy & hip. De ontwerper van het merk is van mening dat de schoonheid van de tassen even belangrijk is als het idee erachter. De designs van Matt and Nat zijn dan ook toegankelijk voor een veel breder publiek. Een groot deel van de klanten koopt items van Matt & Nat vanwege de stijlvolle uitstraling van de tassen en vanwege het feit dat ze zo lang mooi blijven.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.