People Tree

People Tree

People Tree is het fijnste duurzame kledingmerk wat je gaat vinden! People Tree staat bekend om haar flowerpower prints en alle kleding hebben dragen een ‘happy vibe’. Daar word je instant vrolijk van. Het merk is opgericht in Japan door Safia Minney en gevestigd in Londen. Duurzaamheid en kwaliteit staat voorop. Dat zie je en dat voel je.

De oprichtster, Safia Minney ,ontdekte tijdens haar carrière in de advertentie-industrie de harde werkelijkheid achter de prachtige plaatjes die kledingmerken maakten. Ze vroeg zich af: ‘Wat als design, creativiteit en media gebruikt werden om de wereld te veranderen?’ Nu 25 jaar later komt het merk nog steeds met prachtige collecties en werkt samen met fairtrade boeren, kledingarbeiders en kunstenaars om een nieuw soort fashion business model te creëren. Fantastisch!

Ze zijn internationaal pionier op het gebied van duurzame mode oftewel sustainable fashion, en integreerde als eerste biologisch katoen in haar productieproces. Zo komt de collectie met een goed gevoel en heel veel vintage flair. Wij zijn er trots op om dit merk te mogen verkopen.

Over de collectie

Bij The Blind Spot vind je een brede selectie uit hun collectie. Elk seizoen worden de meest comfortabele en fashionable items geselecteerd. Van zachte basics tot aan fashionable workwear. Je vindt het hier allemaal terug!

Alle 22 resultaten

Loading...
Menu
Account