De Launchparty van The Blind Spot

De Launchparty van The Blind Spot

De Launchparty!

Afgelopen weekend vierden we met een Pop-up shop de lancering van The Blind Spot. Tijdens het mode evenement Vriendinnendag in Goes. In de pop-up shop op de Grote Markt konden de bezoekers kennis maken met de duurzame slow fashion items uit onze online collectie.

Vriendinnendag

Het evenement Vriendinnendag in Goes wordt ieder jaar tijdens het voorjaar georganiseerd. Naast modeshows en winkelen kon je er ook allerlei workshops volgen, een lekker hapje eten of gewoon gezellig op een terrasje neerstrijken om te genieten van de sfeer van de stad.

De lancering van The Blind Spot

Midden op de Grote Markt naast de catwalk stond de pop-up shop van The Blind Spot. Het kraam werd volledig omgebouwd tot een winkeltje met veel groene planten en bloemen. De cava stond koud en er kon ook een hapje genuttigd worden. Bezoekers  konden de nieuwe en duurzame voorjaarscollectie konden bekijken en kopen.

De kracht achter The Blind Spot

De drijvende kracht achter het nieuwe platform ‘The Blind Spot’ is Chantal Braam Verwest uit Goes. Na een voorbereiding van bijna een jaar is The Blind Spot online. Chantal over haar missie: “Met The Blind Spot wil ik laten zien dat mode pas echt mooi is wanneer het duurzaam en eerlijk geproduceerd is.” Tijden veranderen en mensen worden steeds meer bewust van wat er om zich heen afspeelt. Dat geldt ook voor de mode.

Duurzame mode toegankelijk voor alle dames

Bij The Blind Spot stappen we uit onze blinde vlek en verkopen we items die we één voor één met zorg geselecteerd hebben. De kledingindustrie is de één na meest vervuilende industrie ter wereld. Hier staan we vaak niet bij stil, maar dat het anders moet, is een feit. Bij The Blind Spot kun je terecht wanneer je er als vrouw mooi en modieus uit wilt zien, maar geen concessies wil doen op duurzaamheid en fairtrade. We bieden het beste van deze twee werelden en brengen ze hier samen.

Over de kledingmerken bij The Blind Spot

Bij The Blind Spot bieden we een gevarieerde lijn aan van kledingmerken die duurzaam werken en produceren. Groot en klein. Bekend en onbekend. De meest bekende merken die verkocht worden, zijn Peopletree, Thought Clothing en het Nederlandse Alchemist Fashion van Caroline Mewe.

Loading Facebook Comments ...
Loading...
Menu
Account