Duurzame kleding kopen

Waar koop je duurzame kleding? Bij The Blind Spot shop je 100% guiltfree. Wij cureren uitsluitend eerlijk & verantwoorde mode voor mannen & vrouwen. Lees hier wat wij verstaan onder duurzame kleding.

Ontdek wat klanten over ons zeggen:

Ik heb the heart ritual aangeschaft voor een vriendin. Niet alleen is ‘t idee heel mooi. Maar ook de aandacht en kwaliteit van de verpakking waarin het wordt aangeboden. Een prachtig doosje met mooie bedrukking, een fijne doek welke je kan gebruiken voor ‘t ritueel en mooi vormgegeven uitleg. Ben er heel blij mee!

Mandy Wortel / Harderwijk

Snelle levering met leuk kaartje met theezakje

Mijn Veja Venturi’s werden snel geleverd met een leuk kaartje met theezakje erbij. Ook een fijne website met een goed assortiment.

Simone / Rijswijk

Vlotte, nette en klantvriendelijke levering Mijn bestelling werd netjes verpakt en vlot geleverd. Tevens zat er een leuk handgeschreven kaartje bij met een zakje thee.

Corine van Genderen / Dordrecht

Duurzame kleding

Duurzame kleding online kopen die ook nog eens fashionable & comfy voelt. Wat wil je nog meer? Bij The Blind Spot selecteren we onze duurzame collecties zeer selectief en gaan we voor het beste, maar ook het leukste! Verantwoord geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden met oog voor mens en milieu. Fairtrade mode voor een betaalbare prijs.

Want zeg nou zelf; Hoe mooi is het om een kledingstuk te dragen waarvan je zeker weet dat het én duurzaam is geproduceerd én eerlijk gemaakt is? Samen maken we de wereld weer mooi. En jij krijgt bij The Blind Spot alle gelegenheid om in alle rust jouw favoriete items bij elkaar te shoppen!

Ontdek onze persoonlijke favorieten:

Kaarsen, kandelaars & Pins

Giftset: 4x Brandt kaarsen

25.95