We zijn live!

We zijn live!

Welkom bij The Blind Spot!

De online shopping experience voor de bewuste vrouw. In deze snelle wereld waar modetrends zich in razend tempo elkaar opvolgen en de snelle mode items op wegwerpvoorwerpen beginnen te lijken, doen we bij The Blind Spot een grote stap opzij.

 

Kom tot rust

In de luwte en de rust nemen we de tijd om eens echt tot rust te komen. We bieden je bij The Blind Spot de gelegenheid om op zoek te gaan naar kleding met een verhaal, kleding die tijdloos en mooi blijft. Waarvan je hart sneller gaat kloppen, iedere keer als je het weer aantrekt. Keer op keer.

Het verhaal

Welkom bij The Blind Spot. De plek waar we laten zien dat mode veel meer is dan ‘slechts’ een kledingstuk. Achter elk kledingstuk schuilt een verhaal, een plek van herkomst. Maar vooral; iemand heeft dat kledingstuk voor jou gemaakt. Met veel liefde! En heeft daar een eerlijk loon voor ontvangen. Dan wordt mode toch pas echt mooi?

Neem de tijd

Kijk rustig rond en stel ons vragen als je ergens niet uitkomt. Of nog beter; kom langs in onze showroom, zodat je alle kleding kunt zien, voelen en passen. Waar het om draait, is dat we jou de gelegenheid willen geven om je keuzes weloverwogen te maken. Zoals Vivienne Westwood het zegt: ‘Buy less, choose well’.

De makers

Elk kledingstuk wat bij The Blind Spot verkocht wordt, is gemaakt door iemand ergens op de wereld. Alle makers van onze kleding hebben hiervoor een eerlijk loon ontvangen en werken onder gezonde arbeidsomstandigheden. Zowel in Europa als daarbuiten. Onze producten vinden hun herkomst in o.a. India, Ecuador en Peru.

Photocredits: Peopletree Ltd.

Post by lsterring

Loading Facebook Comments ...
Loading...
Menu
Account