Duurzame Gift Shop

Alle duurzame items die je ook cadeau kunt doen, vind je hier in onze Gift Shop. Geen idee wat voor een cadeau je kunt vragen of geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst? Of ben je bijna jarig en kun je wel wat shop tegoed gebruiken? Vind bij The Blind Spot een duurzaam cadeau om te vragen of geven. Gegarandeerd dat je hiermee goed zit. Bekijk ons aanbod fairtrade cadeaus al vanaf € 6,50.

The Blind Spot Giftcard – Stijlvol kado

Kies voor een geschenk dat nooit uit de mode raakt. Met onze giftcard variërend van €10 tot €100. Daarnaast kun je ook een persoonlijke boodschap doorgeven, die wij voor jou op het kaartje schrijven. Een felicitatie, leuke kerstwens, jubileum of gewoon een lief bericht: het kan allemaal!

Fairtrade kado geven?

Heb je een mooi Blind Spot item gevonden dat je cadeau wilt geven? Op verzoek kunnen we er een mooi kadopakket van maken. Of als je liever hebt dat we het mooi inpakken voor je, is ook dat ook mogelijk. Geef het aan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen. Jouw cadeau wordt kosteloos mooi ingepakt. Veel geef plezier!

Kadopakket op maat

We bieden hierin maatwerk. Neem contact op wanneer je hier meer informatie over wilt ontvangen.