DISCLAIMER

Wat betreft de informatie op de online boutique / webshop, garandeert The Blind Spot niet dat deze accuraat of compleet is. The Blind Spot kan in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door of in verband staat met het gebruik van onze webshop.

De informatie op onze webshop wordt alleen voor promotionele en reclamedoeleinden openbaar gemaakt. Te denken valt aan alle informatie, beelden, foto’s, handelsmerken, producten en meer algemene elementen. Wanneer je materiaal wilt downloaden of kopiëren, is dit alleen toegestaan voor persoonlijk en privégebruik. Wij bieden geen garantie voor de afwezigheid van schadelijke programma’s voor jouw computer, laptop, iPad, etc. Te denken valt aan virussen, programmafouten en bijvoorbeeld Trojan horses.

In sommige gevallen kunnen foto’s afwijken van het daadwerkelijk product. Hier kunt u geen rechten aan ontlenen. Dat heeft te maken met de aard van het product, zoals een natuurproduct en/of natuurlijke kleuring. Ook valt te denken aan denim waarbij wassingen verschillend kunnen zijn dan getoond op de foto’s. Ook hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

AUTEURSRECHTEN

Alle gegevens op de The Blind Spot webshop zijn exclusief eigendom van ons bedrijf. Te denken valt aan informatie, beelden, foto’s, logo’s, video’s, handelsmerken, producten, advertenties, acties etc. Al het hiervoor genoemde is door auteursrechten en wetten op handelsmerken beschermd tegen ongeoorloofd gebruik.

Je kunt geen rechten, eigendomstitels en/of belangen in om het even welk materiaal of software verwerven door dergelijk materiaal of software te downloaden of te kopiëren. Het is verboden alle te vinden informatie van onze webshop te reproduceren, noch volledig, noch gedeeltelijk (tenzij zoals bovenstaand vermeld, voor persoonlijk of privégedrag en niet voor commercieel gebruik) en distribueren, publiceren, verzenden, volledig of gedeeltelijk wijzigen of verkopen.