Armedangels

Armedangels kleding shop je online bij The Blind Spot webshop. Het Duitse kledingmerk uit 2007 begon met een kleine collectie T-shirts. Inmiddels zijn zij één van de hardst groeiende duurzame merken in Nederland. Hun uitgangspunt; dat eerlijkheid nooit uit de mode raakt. Bij Armedangels is biologisch of duurzaam geen trend, maar vanzelfsprekend. Inmiddels is dit duurzame en goedgemaakte kledingmerk niet meer weg te denken uit het duurzame modeland en daarbuiten. Ieder seizoen speelt de collectie beter in op fashion trends en is het duurzame kledingmerk sterk aan het verjongen en spot daarbij steeds beter de langdurige fashion trends. Hierdoor kunnen wij sustainable en fashionable voor de dag komen. Hoe fijn is dat?

-50%
Laatste XS
-50%
-50%
Nieuw
-50%
-50%
-50%
Laatste XL
-30%
-50%
-50%
Laatste XS

Armedangels

Jurk Maailana Zwart

39.95
-50%
Laatste XS

Truien & Sweaters

Alaani Col Trui Multi Color

34.95
-50%
65.00
-50%
-50%
Laatste XL

Shop Armedangels bij The Blind Spot | Voor dames & heren | Gratis bezorgd va €59 | Voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden | No greenwashing | Shop Detox Denim van Armedangels bij The Blind Spot in Goes of online.

Armedangels

Armedangels kleding shop je online bij The Blind Spot webshop. Het Duitse kledingmerk begon in 2007 met een kleine collectie bestaande uit T-shirts. Hun uitgangspunt; dat eerlijkheid nooit uit de mode raakt. Bij Armedangels is biologisch of duurzaam geen trend, maar vanzelfsprekend. Al snel groeide het duurzame kledingmerk en is het tegenwoordig niet meer weg te denken uit duurzame modeland. Ieder seizoen speelt de collectie beter in op fashion trends en is het duurzame kledingmerk sterk aan het verjongen en spot daarbij steeds beter de langdurige fashion trends. Hierdoor kunnen wij sustainable en fashionable voor de dag komen. Hoe fijn is dat?

Duurzame & efficiënte productie

Doordat Armedangels veel verkooppunten heeft kunnen zij grote aantallen produceren waardoor de kostprijs van iedere jurk, trui of broek omlaag gaat. Daarentegen gaat het merk overproductie tegen door alleen te produceren wat voorafgaand het seizoen besteld is door de winkeliers. Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat de slow fashion items zo lekker zitten en fijn aanvoelen op je lijf. Fashionable & comfy, precies zoals we het bij The Blind Spot graag zien!

Comfort & Trendy

Het leuke is dat de kleding stuk voor stuk gericht is op een hoog draagcomfort. Daardoor wil je het eigenlijk altijd dragen en voel je je er snel heel comfortabel in. Bij The Blind Spot is draagcomfort & fashionable erg belangrijk, want er mooi uitzien, mag je ook voelen wat ons betreft.