Plasticvrije Beauty & Wellness

Plasticvrije beauty producten voor in je badkamer koop je bij The Blind Spot. Elke maand breiden we deze categorie duurzame beauty producten uit met kwalitatief duurzame en plasticvrije producten waarmee jij je badkamer kunt vullen met de lekkerste en fijnste producten zonder een schuldgevoel te hebben over de hoeveelheid plastic. Met zorg en precisie selecteren we de beste & meest duurzame verzorgingsproducten voor jou. Hoe fijn is dat?

Met zorg geselecteerd

Wij hebben het onderzoek gedaan en jij hoeft alleen maar te kiezen en te shoppen. De merken die je al in onze beauty afdeling vindt, zijn o.a. Het Zeeplokaal, Loveli, Naïf en Nathalie Bond.

In onze plasticvrije producten vind je mooie beauty producten die 100% natuurlijk en/of biologisch zijn en 100% vegan. Werken aan een duurzamere wereld begint met onze producten heel gemakkelijk in je eigen badkamer. 🙂

Goed voor jou en goed voor onze planeet

Bij The Blind Spot koesteren we onze planeet. Het selecteren van beautyproducten met eenzelfde visie als wij kunnen we alleen maar een warm hart toe dragen. Het is dan ook alleen maar logisch om naast onze duurzame kledingcollectie, jou ook te voorzien van de door ons speciaal geselecteerde duurzame beautymerken van dit moment.