"Everything in one place for all conscious people"

VEJA sneakers – duurzame schoenen

Je nieuwe Veja sneakers koop je bij The Blind Spot. In onze collectie vind je de nieuwste modellen, zoals de Venturi, de Campo, V-12 en V-10. Verkrijgbaar in vanaf maat 36 t/m 46.

Veja is een schoolvoorbeeld voor alle sneakers en misschien wel voor de hele mode industrie; als koploper in hun transparante productieproces produceren zij sneakers met een positieve impact op de wereld. Veja betekent letterlijk ‘ZIE’ of ‘KIJK’. Ze willen je uitdagen verder te kijken dan de schoen zelf. Kies je voor Veja dan kies je bewust.

En dat is precies wat we met The Blind Spot willen uitdragen; Kies je voor The Blind Spot dan kies je bewust voor duurzame en tijdloze items die lang meegaan. Veja sneakers kopen, doe je bij The Blind Spot. De Veja schoen wordt ontworpen in Frankrijk, eerlijk geproduceerd in Brazilië en verkocht bij The Blind Spot.

Gratis verzending vanaf €75.-

Voor 16:00 uur besteld, vandaag verstuurd

Eerlijk & verantwoord shoppen

Het merk; VEJA

VEJA betekent letterlijk: ‘ZIE’ of ‘KIJK’. In Porto Alegre, Brazilië worden de sneakers geproduceerd. En dat allemaal duurzaam en eerlijk. De zolen zijn van wild rubber wat geoogst en geteeld wordt door lokale boeren uit het Amazone gebied. Bij The Blind Spot vind je o.a. de V-10 en Esplar sneakers in de collectie.

De collectie

De collectie van VEJA bestaat uit diverse modellen voor dames, heren en kinderen. The Blind Spot kiest ieder seizoen voor de V-10, V-12 en Esplar modellen. Heel fijn en makkelijk te combineren onder elke outfit. Ook vind je de populaire V-10 Extra white black en de Nautico Pekin in ons assortiment. De duurzame sneakers zijn gemaakt van wild rubber, verkregen bij lokale boeren uit de Amazone die op traditionele wijze rubber tappen om zo de natuur in balans te houden.

Gebruik van duurzame Materialen

Veja werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen, zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en ecologisch leer. De keuze om in Brazilië de sneakers te produceren, was een logische voor de oprichters & jeugdvrienden, François & Sebastién, omdat alle materialen voor de VEJA sneaker daar vandaan komt. Het transparante productieproces werkt ook door in de bedrijfsvoering van VEJA. Zo delen ze fouten die zij in de bedrijfsvoering hebben gemaakt op hun website om ervan te kunnen leren. Van en van buiten een schoolvoorbeeld!

Join The Blind Spot & ontvang € 7,50 korting!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting op je eerste aankoop!

The Blind Spot is de online shopping ervaring voor alle duurzame kleding. Al tijden op zoek naar eerlijke & duurzame damesmode? Bij The Blind Spot bieden we een collectie duurzame kleding aan die niet alleen eerlijk & duurzaam is, maar ook nog eens stylish & comfy. Het beste van twee werelden komt hier samen! Zonder in te leveren op jouw stijl en smaak.

Loading...
Menu
Account