Elements Of Freedom

Kleding van Elements of Freedom koop je bij The Blind Spot! Dit vrouwelijke duurzame kledingmerk ontwerpt elk seizoen prachtige items die stuk voor stuk goed en comfortabel dragen. De prachtige prints zijn elk seizoen weer een feestje. Niet voor niets dat je de key piece jurken en blouses van Elements hier treft in onze webshop!

Duurzame materialen

Dit duurzame kledingmerk uit Amsterdam creëert mode voor vrouwen die vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Elke vrouw mag zich uiten, zoals zij dat wenst. Met de unieke prints in de collectie shop je keer op keer een bijzonder item wat in beperkte oplages is geproduceerd en je dus niet snel twee keer zult tegenkomen. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals Ecovero, biologisch katoen en Tencel weet je zeker dat alles ook nog eens lekker aanvoelt en heerlijk draagt op je lijf.

Unieke Prints

Elk item wordt binnen Europa gemaakt door ateliers met de juiste fairtrade keurmerken en papieren. De kwaliteit van de kleding van de kleding is uitmuntend en draag je door de tijdloze ontwerpen, seizoen na seizoen.

-50%
(1) Oorspronkelijke prijs was: €129.00.Huidige prijs is: €64.50.
-30%
Oorspronkelijke prijs was: €159.00.Huidige prijs is: €111.30.
Laatste M
-50%
Oorspronkelijke prijs was: €119.00.Huidige prijs is: €60.00.
-50%
Oorspronkelijke prijs was: €129.00.Huidige prijs is: €64.50.