Maium: De eerlijke en duurzame regenjas

Maium: De duurzame regenjassen van dit jonge Nederlandse merk zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De regenkleding draagt fijn en kan gemakkelijk getransformeerd worden. Van een toffe modieuze regenjas naar een poncho voor op de fiets. De jas is heel praktisch, maar is ook nog eens heel fashionable. Bij The Blind Spot shop je de jassen in diverse trendy kleuren en modellen.

De collectie – ontworpen door regen experts

Het leuke aan de fairtrade jassen is dat ze elk seizoen weer ingenieuzer, beter en mooier worden. Naast de eindeloze klasse van de Original regenjas zie je iedere keer nieuwe designs binnen de collectie ontstaan. Waardoor je zin krijgt om een ommetje te maken in de regen. Of dat nu is op je fiets of wandelend. Met deze nieuwe fairtrade regenjas wordt de regen een feestje. 😉

Keurmerken van Maium

Maium regenjassen dragen het OEKO-tex keurmerk en worden gecontroleerd door het BSCI. Het BSCI heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.