Duurzame sjaals

Bij The Blind Spot vind je een uitgebreide collectie duurzame sjaals van natuurlijke en gerecyclede materialen. Alle sjaals worden fairtrade geproduceerd. We bieden vegan sjaals aan, maar ook heerlijk zachte sjaals van alpacawol bijvoorbeeld. Onze mooiste sjaalmerken zijn Alpaca Loca en Bufandy.

Mooie sjaals om lekker in weg te kruipen en je warm te houden. Sommige zijn zelfs groot genoeg om lekker over je heen te leggen voor een fijn avondje bankhangen!

Wat maakt een duurzame sjaal nou duurzaam? Voor ons betekent dat een sjaal geproduceerd is van natuurlijke of ecologische materialen en vervaardigd onder gezonde arbeidsomstandigheden. Koop je dus een sjaal bij The Blind Spot dan weet je zeker dat je een eerlijk & goed product aanschaft. Happy shopping!

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw

Duurzame sjaals

Bij The Blind Spot vind je een uitgebreide collectie duurzame sjaals van natuurlijke en gerecyclede materialen. Alle sjaals worden fairtrade geproduceerd. We bieden vegan sjaals aan, maar ook heerlijk zachte sjaals van alpacawol bijvoorbeeld. Onze mooiste sjaalmerken zijn Alpaca Loca en Bufandy. Mooie sjaals om lekker in weg te kruipen en je warm te houden. Sommige zijn zelfs groot genoeg om lekker over je heen te leggen voor een fijn avondje bankhangen! Wat maakt een duurzame sjaal nou duurzaam? Voor ons betekent dat een sjaal geproduceerd is van natuurlijke of ecologische materialen en vervaardigd onder gezonde arbeidsomstandigheden. Koop je dus een sjaal bij The Blind Spot dan weet je zeker dat je een eerlijk & goed product aanschaft. Happy shopping!