Duurzame kleding shoppen bij The Blind Spot als onderdeel van een ‘groen’ dagje in Goes? Jazeker! Met bijna 300 winkels is Goes dé winkelstad van Zeeland die ook duurzame opties te bieden heeft. Lees in onze nieuwste blog 7x de leukste duurzame winkels in Goes.

Wij vinden het altijd super gezellig als jullie bij ons in de winkel komen shoppen. Soms komen jullie van heel ver weg! Zo tof! Naast het verkopen van duurzame kleding zijn we ook altijd in voor een praatje en geven we graag het nodige stijl advies. Vaak krijgen we de vraag; “Zijn er nog meer duurzame winkels in Goes?” Jazeker! Roepen wij dan! Wist je dat Goes veel meer te bieden heeft? Het is een enorm veelzijdige en gezellige stad met bijzondere winkels en je kunt hier zeker terecht voor je vegan koffie, tweedehands kleding en meer! We hebben onze highlights voor een groen dagje in Goes voor je op een rijtje gezet.

The Blind Spot

Jouw shopdagje begint natuurlijk bij The Blind Spot. 😉 Je kunt ons vinden tussen de Grote Markt en de Maria Magdalenakerk. Aan de Korte Kerkstraat 15 tegenover de kleurrijke bloemenwinkel Sfeeer. Je treft in onze winkel een uitgebreide collectie aan duurzame kleding voor dames & heren. Ook voor beautyproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht je van een heerlijke geurkaars? Je vindt het allemaal in ons knusse winkeltje.

Adres: Korte Kerkstraat 15, Goes

Zussies

Schuin tegenover The Blind Spot vind je tweedehandskleding winkel Zussies. Het roze interieur en de vintage parels maken deze winkel een groot favoriet onder duurzame shoppers. Onder andere tassen, hakken en jurkjes van verschillende mooie merken kun je vinden in deze winkel.

Adres: Korte Kerkstraat 2, Goes

Dzjeenie

Wanneer je bij Zussies vertrekt richting de Grote Markt vind je al snel aan je linkerzijde vintagewinkel Dzjeenie. Een hele fijne explosie van kleur en prachtige designer vintage bij Dzjeenie op de Grote Markt. Van maandag tot en met woensdag kun je hier terecht voor een private shopping afspraak, de overige dagen staan de deuren voor iedereen open. Scoor hier de mooiste kimono’s en hele fijne linnen items.

Adres: Grote Markt 19, Goes

deeltwee

Op zoek naar tweedehands kleding voor een prikkie? Dan zit je hier goed. Bij deeltwee wordt de winst van de kleding gedoneerd aan goede doelen. In 2023 zijn dat de goede doelen: Schone Kleren Campagne, Kinderen van de Voedselbank en Sheltersuit. Met het kopen en doneren van je kleding bij deeltwee help je ook mee met de bijdrage aan de goede doelen. Je shopt hier tweedehands kleding voor het hele gezin.

Adres: Gasthuisstraat 16, Goes

Organic Store Goes

Vers van de pers is Organic Store Goes. Net geopend! Wanneer je richting de kade wandelt, zou je er zo langs lopen, want het is een klein winkeltje, en dus TE leuk om even binnen te kijken! Dit kleine schattige winkeltje verkoopt uitsluitend vegan haarproducten. Dit kleine maar knusse zaakje maakt onderdeel uit van naastgelegen kapsalon Studio Looks. Het ecologische merk Joik hebben we hier ook gespot. We zijn dan ook heel benieuwd naar de rest! Jij hopelijk ook.

Adres: Koningstraat 7, Goes

AtMo Conceptstore

Handgemaakte interieur items, geweldige artwork en een heleboel inspiratie voor je interieur. Je vindt het allemaal bij AtMo Conceptstore. Deze winkel in Goes richt zich op duurzaamheid en op producten met een mooie verhaal en gemaakt van natuurlijke materialen. Scoor handgemaakte items uit onder andere Marokko of India om je interieur een extra touch te geven. Mooie merken als Urban Nature Culture & Meraki vind je hier.

Adres: Kreukelmarkt 4, Goes

De Wereldwinkel

Een winkel die niet mag ontbreken in het rijtje is De Wereldwinkel. Hoewel de winkel tegen de rand van he winkelcentrum aan ligt, is het zeker de moeite waard om er binnen te stappen. De winkel ligt vol met mooie cadeau’s, chocolade en interieur accessoires die allemaal fairtrade geproduceerd zijn. 

Adres: Waterstraat 1, Goes

We wensen jou een fantastisch duurzaam shopdagje in Goes!

Deze blog proberen wij volledig up to date te houden. Heb jij dus een tip voor ons of ken jij nog een duurzame winkel in Goes die wij hier niet genoemd hebben? Dan mag je ons zeker een mail sturen, want dan voegen we die graag toe!