Maium Rainwear

Maium is de 2-in-1 jas van gerecyclede PET flessen. Regenjas en poncho in één. Verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Ideaal voor mannen en vrouwen die veel fietsen, ook als het regent. De multifunctionele regenjas van Maium ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens praktisch en doet wat hij belooft. Eindelijk kun je er goed uitzien in een regenjas! Wat voor weer het ook is, met de jassen van Maium loop je er helemaal fashionable, comfy en duurzaam bij. Elk seizoen verkopen we in onze collectie weer nieuwe jassen van dit mooie regenjassen merk in diverse stijlen en kleuren. Dus ook dit seizoen koop je je nieuwe regenjas bij The Blind Spot! 

Shop de toffe stijlvolle regenjas bij The Blind Spot

Al vanaf het begin (2018) verkopen we het duurzame en trendy regenjassen merk in onze winkel & webshop. Bij The Blind Spot shop je de Maium Original, de Puffer, de Lightweight Parka en de Poncho. Verkrijgbaar in mt XXS t/m XL. Je vindt ook dit seizoen weer diverse kleuren in de collectie. De toffe regenjassen zijn door zowel dames als heren te dragen. Handig om te weten, dachten wij. Elk seizoen worden de nieuwe kleuren designs in een beperkte oplage geproduceerd om overproductie tegen te gaan. Een hartstikke duurzame visie :-).

Wat maakt de MAIUM regenjas zo handig?

Deze toffe stijvolle jas houdt je in ieder geval droog tijdens een fikse regenbui. Dat is op zich al heel erg fijn, want bijna niemand gaat graag naar buiten in de regen. De jassen zijn ontwikkeld door echte regen experts uit Amsterdam die ook veel en vaak op de fiets het land doorkruizen. Of het nu is op weg naar werk of om een boodschap te halen bij de lokale kruidenier. Niks is zo fijn als een droog pak onder een goede regenjas.

Een droog pak tijdens een flinke regenbui

Zeker op de fiets. Natte broeken zijn verleden tijd, want in een handomdraai verander je deze jas in een hele handige poncho. Je ritst de zijkanten van de jas open en vouwt de jas over de stuur van je fiets. Vervolgens steek je je handen door de daarvoor bestemde steekvakken en pakt je stuur vast. Ready to go! Niet alleen je broek, maar zelfs je handen blijven droog!

 

Waarom is deze jas duurzaam en goed gemaakt?

Maium regenjassen worden ontworpen in Amsterdam en gemaakt van 100% gerecycled polyester, waaronder PET flessen, oftewel wegwerp plastic. Elke jas bevat een label waarop staat hoeveel PET flessen er verwerkt zitten in iedere regenjas. Binnen het productieproces werken zij volgens strenge regels om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Welke certificaten maken de Maium jassen zo duurzaam?

Daarnaast dragen ze het OEKO-tex keurmerk en worden gecontroleerd door het BSCI. Het BSCI heeft onder andere als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

   

Last but not least..

De Maium regenjas is ontstaan door de dagelijkse stress tijdens de regen, staat Maium voor stijl, kwaliteit en gemak. Mooie ready-to-wear regenkleding met uniek, tijdloos design. Kwaliteit in productie en innovatie, terwijl jij droog blijft, zowel te voet als op de fiets. Voor hem en voor haar.

Zijn de jassen van Maium vegan?

Het antwoord is: Ja! Alle jassen van Maium zijn vegan en dus crueltyfree! Nu heb je echt geen reden meer om deze regenjasse niet te kopen. 😉

Je koopt de regenjas van Maium bij The Blind Spot in diverse trendy kleuren en stijlen. 

Bekijk alle jassen hier.

Enjoy the rain!