Maium: de 2-in-1 regenjas van PET flessen

maium_original_darkred

Maium: de 2-in-1 regenjas van PET flessen

Maium Rainwear

De 2-in-1 jas van gerecyclede PET flessen. Regenjas en poncho in één. Ideaal voor mannen en vrouwen. De multifunctionele regenjas van Maium ziet er niet alleen hip uit, maar is ook nog eens multifunctioneel en doet wat hij beloofd. Eindelijk kun je er goed uitzien wat voor weer het ook is.

Dutch Design Week

Vorige week hingen onze Maium jassen in de melkontvangst van de oude Campina fabriek in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.  Dankzij Rosa van _fashionperspectives konden bezoekers de regenjassen passen en kopen.

Maium_duurzame_jas

Wat maakt deze jas zo handig?

Deze jas houdt je in ieder geval droog tijdens een fixe regenbui. Dat is op zich al heel erg fijn, want bijna niemand gaat graag naar buiten in de regen. En vaak al helemaal niet op de fiets. Gelukkig lost Maium dat nu voor je op. Want in een handomdraai verander je deze jas in een poncho. Je ritst de zijkanten van de jas open en vouwt de jas over de stuur van je fiets. Vervolgens steek je je handen door de daarvoor bestemde steekvakken en pakt je stuur vast. Ready to go! Niet alleen je broek, maar zelfs je handen blijven droog.

maium-Blue-grey-women

Waarom is deze jas duurzaam?

Maium is een regenjas die ontworpen is in Amsterdam en gemaakt van 100% gerecycled polyester en PET flessen, oftwel plastic. Binnen het productieproces werken zij volgens strenge regels om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Daarnaast dragen ze het OEKO-tex keurmerk en worden gecontroleerd door het BSCI. Het BSCI heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

   

Last but not least..

De Maium regenjas is ontstaan door de dagelijkse stress door de regen, staat Maium voor stijl, kwaliteit en gemak. Mooie ready-to-wear kleding met uniek, tijdloos design. Kwaliteit in productie en innovatie, terwijl jij droog blijft, zowel te voet als op de fiets. Voor hem en voor haar!

Je koopt de regenjas van Maium bij The Blind Spot in diverse  trendy kleuren. Bekijk alle jassen hier. Enjoy the rain!

Loading Facebook Comments ...
Loading...
Menu
Account